Stone » Filosofie

Filosofie

Stone is een totaalaanbieder voor de markt in natuursteen. Wij staan voor klantvriendelijkheid, adviesverlening, kwaliteit en vernieuwing.

Onze doelgroep bestaat uit professionelen en particulieren. Eerstgenoemde kunnen bij ons terecht voor de aankoop van materialen, maar ook voor alle informatie die te maken heeft met het materiaal, de plaatsing of het onderhoud daarvan. Laatstgenoemde zijn welkom in één van onze showrooms voor het maken van keuzes op basis van representatieve stalen en een correcte toelichting. Ons gekwalificeerde team speurt naar het verwachtingspatroon van de eindgebruiker en tracht om met het gepaste materiaal aan zijn of haar wensen tegemoet te komen.

Stone profileert zich dus op niveau van adviesverlening zowel naar professionelen als naar eindgebruikers, en probeert zich op die manier van haar collega’s te onderscheiden. Om mee te zijn met de trends in de tegelmarkt bieden wij nu ook een beperkt assortiment keramische tegels aan voor buitengebruik, dit onder de naam 'Altra Pietra'. Voor keramische tegels voor binnengebruik  of composiettegels verwijzen wij u graag door naar onze collega’s van Cerabos en Bomarbre-Marbralys.

Wij sleutelen dagelijks aan een zo evenwichtig mogelijk gamma dat ervoor moet zorgen een project tot in de details te kunnen afwerken. Kwaliteit is essentieel: iedere groeve biedt een waaier aan kwaliteiten in hetzelfde gesteente, en het is onze taak om voor u de juiste kwaliteit te selecteren. Onze aankopers speuren ook voortdurend naar nieuwe materialen uit de natuur. Met dit onophoudelijk streven naar vernieuwing onderscheidt Stone zich in de markt.

Stone is stichtend lid van Febenat.

Nieuw in het gamma

Speciale aanbiedingen